20 Aralık 2010 Pazartesi

Sevgili İçin Yapılmış En Aptalca Şeyler

Evet sevgili insanlar. Aklıma güzel bir konu geldi. Aslında kendi yazmış olduğum bir yazıdan ilham alarak bunu yazmaya karar verdim. Eğlenceli bir yazı olacağını tahmin ediyorum. Bir çoğumuz sevgililerimiz için çok aptalca şeyler yapmışızdır, şu an düşündükçe güldüğümüz ve trajikomik bir anı olarak kalan... Ben bunlardan bir derleme yapacağım şu an. Etrafımda duyduğum anlatılan aptalca şeyler ve şahsımın başından geçen şeyleri yazacağım. Daha doğrusu listeleyeceğim. Bir bakalım, neler var elimizde.

Netten tanışılan şahıs için 200 km yol gitmek
Evet bununla başlayalım en iyisi. Ben bu durumu cidden aptallıktan başka bir şey ile açıklayamıyorum. Sadece net ortamında konuşulan bir şahıs ile nasıl bir bağ kuruluyor ve sırf onun için 200 km yol gidilebiliyor... Cidden çok malca ve bu konuda oldukça tecrübeli arkadaşlarım var. Kendilerini kınıyorum ve bu listeye onlar ile giriş yapmış oluyorum. Aptalca bir şey yapıyordunuz...

1 metre karelik yer satın alıp, o alana tabela yaptırmak
Aslına bakarsanız güzel bir fikir. Düşünsenize, bir kara parçası satın alıyorsunuz ve oraya bir tabela asıyorsunuz üstünde "Seni seviyorum x" yazan. Ama bunu yapan şahsı muhterem, tabelayı astıktan 2 gün sonra aldatıldığını öğrendiği için bayağı bir kötü olmuştu. Aptalca bir şey olduğunu kendisi söylemekte şu sıralar.

Eve gitmekte olan sevgili şahsına, aç olduğu düşünülerek döner yaptırmak
Allahım bu nasıl bir akıldır. Er kişi, sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşı takılmaktadırlar. Saatler boyunca süren takılma olayının akabinde, ayrılırlar ve sevgili ile arkadaşı otogara doğru yol alırlar. Bu sırada eve gitmekte olan er kişisi, sevgilisinin aç olduğunun farkına varır ve dönerciye giderek döner yaptırır. Döneri paketletip, sevgili şahsını arar. Sevgili şahsı döneri istememektedir. Bunun üzerine er kişi döneri kendi yer. =D

Popmundo oynayan sevgilinin oyundaki grubuna logo tasarımı yapmak
Akla bak... Hiç işin gücün mü yok be arkadaş. Sanki çok önemli oyunda hatun şahsının güzel bir logoya sahip olması. Aptallık işte, yapılmıştır. İşin kötü tarafı ise yapılan 3 farklı tasarımın, hatun kişisi tarafından beğenilmemesidir.

Fondatenini kaybeden sevgiliye, kış ayazında gece yarısı annenin fondatenini götürmek
Hay kafana sıçayım senin denilesi bir başka olay. Sevgili şahsının fondateni bitmiştir ve er kişiye bu konuda yakınmaktadır. Er kişi de çareyi, gece mobiletine atlayıp (bu kesinlikle ben değilim) 20 km yol giderek, annesinden arakladığı fondateni kızın evinin bahçesine atıp kaçmakta bulur. İşin kötü tarafı, yağmura yakalanmıştır bu şahıs mobileti ile giderken. Motosiklet değil bakın, mobilet.

Lady Gaga dinleyen sevgiliye, rock ve metal müzik cd'si hazırlamak
Aptalca evet. Ne dinlerse dinlesin değil mi... Ama yok, olmaz ki. Lady Gaga dinleyen bir sevgiliye sahip olmak istemeyen, rock ve metal müziğe gönül vermiş er kişisi tarafından yapılan bir aptallıktır bu. Gerçi işe yaramıştır bir bakıma ama yine de aptalca olmaktan kurtulamıyor.

Her gece uyuyakalan sevgiliye, "Sadece aptallar sekiz saat uyur" kitabı hediye etmek
Akıllıca bir eylem aslında. Ama yine de aptalca. Evet evet, aptalca bu. Güzel ayar veriyor er kişisi ancak bir katkısı olmuyor. Sevgili şahsı yine de uyuyakalmaya devam ediyor ve er kişisi sap gibi kalmaya devam ediyor.

Tokasını plajda unutan sevgilinin tokası için gece yarısı plaja gitmek
Asrın manyaklığı. Aptallıktan öte bir durum. Gece ağlaya sızlaya tokasından bahseden hatun şahsının bu ağlak hallerine dayanamayan yufka yürekli aptal er kişisi tarafından yapılan über aptallık. Sen kalk gece yarısı şehir dışındaki plaja git ve o karanlıkta toka ara... Gerçi toka falan kalmamıştır o saatte çünkü plajın olağan temizliği sırasında tokayı süpürmüşlerdir. Evet, toka...

Bloga sevgilinin dönüş tarihi tabanlı bir geri sayım sayacı koymak
Olacak iş değil. Hatun kişisi uzak bir yerlere gitmiştir ve uzun süre ayrı kalınacaktır. Er kişisi blogunun sağ üst tarafına bir sayaç koyar ve o sayaç sevgilinin geri dönüş tarihine kalan süreyi saymaktadır geriye doğru. Bayağı bir aptalca, yapan şahsın kafasını sikmek lazım.

Motosiklet sürmek isteyen sevgiliye gecenin bir vakti motosiklet vermek
Akla bak... Ulan bisiklet sürmeyi doğru dürüst beceremeyen kıza motor mu verilir? Hem de gece. Hem de anayolda. E tabii olacaklar zaten belliydi, sonucunda oluşan kazada ağır yaralar alındı. E zaten aptallık yani en başından beri motosikleti hatun şahsına vermek. Er şahsının yaptığı büyük bir mallık.

Doğum günü kutlanılmayan sevgiliye son anda kıyamayıp gece 30 km yol gidip evine gül bırakmak
Er kişisi ile hatun kişisi arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. O kadar soğuktur ki, doğum günüdür hatun kişisinin ve görüşülmemiştir. Hatta bir kutlama mesajı bile atmamıştır er kişisi. Ve gece olmuştur artık. Gece 22 sularında er kişisi ve bir arkadaşı motosiklete atlayıp kızın evine giderler. Kızın evinin kapısına bir gül bırakılır ve dönülür. Kızdan ters cevap alınır. Evet, aptalcaymış demek ki...

Yola şömine yakıtından seni seviyorum yazmak 
 Aslında pek aptalca değil bu da ama olayların istenilen şekilde gitmemesi sebebiyle aptalca sınıfına kayıyor gibi. Er kişisi, hatun kişisi için şömine yakıtı ile seni seviyorum yazar ve olayın gerçekleştiği noktaya hatunu çağırır. Ancak hatun kişisi tam o yazıyı görebilecek noktaya geleceği sırada bir şeyler olur ve gelmekten vazgeçer. Çekip gider... Er kişisinin yaptığı şey boşa gitmiş olur.

Döneceksin diye söz ver diyen sevgiliye söz verip dönmek
Evet arkadaşlar, er kişisi ile hatun kişisi ayrılacaklardır ve er kişisi uzaklara gidecektir. Hatun "döneceksin diye söz ver" der er kişisine, o da söz verir. Sözünü tutar gelir er kişisi ama döndüğünde hatun matun kalmamıştır. Aptalca bir söz, aptalca bir eylem. Eylem, stajdan kovulmaya sebep olmuştur. Hatta bu sayede kovulduğu için gece sokakta yatmak durumunda bile kalmıştır er kişisi.

Hap ile intihara kalkışan sevgiliye telefon fırlatmak
Aslına bakılırsa duygulu bir ortamda geçen bir hadise olmasına karşın aptalca bir olay. Hatun kişisi elindeki hapları tek seferde kafaya dikmekle tehdit ederken er kişisini, birden hapları yutuyor ve bu sırada er kişisi elindeki telefonu hatun kişisine fırlatıyor. Allah korusun telefon hatun kişisinin kafasına otursa, hiç hapa falan gerek kalmadan öbür tarafa gidecek. O yüzden, aptalca bir eylem. Hatunu kurtarmak amacıyla yapılmış olması da ayrı bir olay tabi..

Sevgili spermden hoşlanmıyor diye handjob'a özel kalitesiz prezervatif almak
Akla gel... Hatun kişisi spermi ve erk kişisinin boşalmasını iğrenç bulduğu için er kişisinin geliştirdiği ilginç ve bir o kadar da aptalca bir çözüm. Handjob sırasında prezervatif takmak suretiyle hatun kişisinin olaya devam etmesi ve son noktayı görmesi sağlanıyor olayda ama ona prezervatif mi dayanır... Er kişisi çareyi  24'lü paket almakta buluyor. Einstein...

2 yorum:

  1. olm neden herşeyi açıklıyorsun sırlarımız var erkek camiasında :D

    YanıtlaSil
  2. Eğlencelik takılıyorum öyle =D

    YanıtlaSil